*~..:: IkLan BerBayaR Beb - Maksudnya ini bisnes bukan main2 ::..~*








|

Selasa, 6 April 2010

KEPUTUSAN PEMENANG SERABUT CONTEST


KEPUTUSAN PEMENANG SERABUT CONTEST
Rujukan: 


Kriteria pemenang:
Gambar yang menetapi tema: SERABUT CONTEST
reason serabut yang paling hardcore.

KEPUTUSAN:

******************************************************
PERTAMA

Nie gambar serabut sarah..Sarah tgh serabut sbb hp Sarah hilang...
geramnyer..masuk toilet tapi lupa ..pergi tgk dah takder....
akan segera dibeli sbb kalau menang leh topup free..

******************************************************



KEDUA

IBU EMIR











Sebab ape serabut??

Sebab setiap kali kemas, semak balik, lepas tu elok, lepas tu semak balik... Macam tu la kalau ade anak yang sedang nak besar... tapi mak dia tak kurus kurus jugak.. mane tak serabut kan..

******************************************************
SAGUHATI


Kenapa aku serabut, sebabnya terlalu rindu pada keluarga dan especially bonda tersayang. Kerinduan yang tidak tertanggung lagi. Andai ditakdirkan aku menang, inginku topapkan handset bonda tercinta, bolehlah juga bermesej dengan aku di sini. Kedua aku serabut sebab cuaca panas di sini yang menyebabkan kulitku semakin mengering dan mengelupas. Hodoh rasanya diri ini bila melihat kulit yang semakin kasar akibat panahan sinaran matahari yang memancar terik ini.

Pucuk pauh delima batu
Anak Sembilang di tapak tangan
Anakmu jauh beribu batu
Hanya topap sebagai sandaran..

aminnnnnn..







******************************************************
SAGUHATI




serabut x??serabut x???ckp la serabut...hehe..tgk gmbar pon x phm kan???or da phm..rasenye klau lynn x ceritekan knp serbut pon orang da tau sebabnye...dr gamba da menceritekan segala2nye...setiap manusia yg berkasih syg mahupun bercinta akan mengalami bnd yg same...pertengkaran,pergaduhan,selisih faham, kecurangan..itulah yg di gambarkan dalm picture kat atas tuh..hanye mereka yg mengalaminye jek tau macam mana serabutnye bile ade masalah percintaan.. bile serabut yg lelaki akan keluar..jlan2 dgn mmber atau tido...dorang akan anggap seperti tiada masalah..yg perempuan pulak...kebanyakknye akan menangis..itulah penangan masalah cinta..boley buat kite serabut...serba serbi x kene...hrummm

******************************************************





TAHNIAH BUAT PARA PEMENANG!!
SPEACIAL APPRECIATION: SAYA WUJUDKAN SAGUHATI UNTUK MENGHARGAI USAHA ANDA DALAM MENYERTAI CONTEST DARI BLOG INI.






Minta maaf sangat kerana terlampau lewat membuat pengumuman.. terdapat kengkangan masa yang amat serius.. mudah2an saya dapat buat contest lagi~~





Para pemenang diminta menghubungi saya untuk urusan pemberian hadiah.
hubungi saya di sini: elienz87@yahoo.com






4 ulasan:

Nida berkata...

Alhamdulillah dapat saguhati..terima kasih banyak2... tak sangka dapat jugak hadiah..hehe. Semoga Allah melimpahkan rezeki buat adik..aminnn

Nanti Kak Nida bg details ye.. thanks again :)

alynnmalynna berkata...

saguhati pun dapat hadiah???thaknz ye...

*~ eLiEnZ 87 ~* berkata...

hehe, tahniah untuk semua.. anda semua adalah pemenang sebab berani mempertaruhkan gambar serabut anda~ :l:

Amin.. Alhamdullillah.. terima kasih atas doa2, kak Nida :)
mudah2an anda semua dimurahkan di limpahkan rezki tak terhingga juaa..

sarah berkata...

soory sarah dah sent lambat kita tahu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

AddToAny