*~..:: IkLan BerBayaR Beb - Maksudnya ini bisnes bukan main2 ::..~*








|

Ahad, 28 Februari 2010

SeRabUt ConTeSt


1St ContEst FroM Miz FaiRy-BebAs

 Tarikh Tutup: 28 Feb 2010

disebabkan saya tengah serabut.. se-serabut macam banner di atas, saya nak ajak anda2 semua men-serabut-kan lagi keadaan~
Contest nya mudah la kut, hehe. lets check out apa RuLes dia:

PanTang LaRanG tUk NenEk untuk contest ini:

1) mestilah menpunyai blog
2) jadi follower blog fairyku-bebas

3) paparKan bLog fairyku-bebas ini di Blogroll anda
4) letakkan banner contest ni beserta link (http://fairyku-bebas.blogspot.com/2010/02/serabut-contest.html) kat side bar blog anda.

5) juga letakkan banner ini beserta link (http://fairyku-bebas.blogspot.com/2010/02/serabut-contest.html) dalam post anda


6) Klik banner JUTAWANKLIK.COM (di blog fairyku-bebas)

7) Upload gambar anda tengah serabut (individu @ ramai2) (boleh diedit)

8) Cerita la nape anda serabut niiii

9) kalau tak faham, bawa2 la bertanya...

Hadiah?
1st place: topup bernilai RM10
2nd place: topup bernilai RM5

SeMoga BerjayA!!

Hadiah misteri buat pemenang komen terbanyak!
(err.. memandangkan komen terbanyak ni under this contest, maka, pemilihan pemenang komen terbanyak diambil dari peserta serabut contest. Sekian)

1680































6 ulasan:

sarah berkata...

sarah join ok..

http://sarah-rinduselalu.blogspot.com/2010/02/serabut-contest.html

♥ nur_solehan ♥ berkata...

saya join!!

http://akuskandel.blogspot.com/2010/02/serabut-contest.html

Nida berkata...

Salam..

Kak Nida join ye.. mudah2an ada rezeki..aminnn

http://along-nidar.blogspot.com/2010/02/serabut-contest.html

Em's Family berkata...

Ok, ni akak punyer yer..

http://jomjoincontest.blogspot.com/2010/02/serabut-contest.html

terima kasih

alynn malynna berkata...

boley join kan??? nie link...thankz


http://alynnmalynna.blogspot.com/2010/02/serabut-contest.html

*~ eLiEnZ 87 ~* berkata...

ngahhahaha, okayyy.. dengan ini, tutup la sudee contest pertama dari fairyku-bebas :)
nantikan keputusannya!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

AddToAny