*~..:: IkLan BerBayaR Beb - Maksudnya ini bisnes bukan main2 ::..~*
|

Rabu, 24 Februari 2010

Jutawan? berbaloi or not?


Hahhaha, kali ni nak reveal about below link:

so basicly is a bisness, well, selaku saya yang memang ngah cari bisness ni menyinggah la kat page tu..
baca punya baca..
kaji punya kaji...

yes, every business bawak duit, 
yang bezakan nye, kaedah.. yup kaedah..
keje kiter, usaha kiter: promote this link:
(kalo skim cepat kaya, mesti dok diam dapat duit kan?)
tengok sistem.. ok, selesa gak,

Klik-Klik jadi jutawan
Bagaimana Jutawanklik berfungsi:-

Selepas pendaftaran anda akan menerima link anda tersendiri untuk anda klik (contohnya http://jutawanklik.com/nama_anda). Setiap kali klik pada link tersebut anda menerima RM0.10sen. Mudah bukan? Sesiapa sahaja boleh melakukannya. Anda juga menerima bonus RM10.00 bagi setiap penyertaan baru melalui link anda. Keuntungan anda adalah berganda sekelip mata setiap saat! Anda boleh klik sendiri, minta kawan klik, mengiklan, menghantar email dan sebagainya yang penting setiap klik anda menerima RM0.10 sen sudah menjadi milik anda dan anda boleh mula menjana pendapatan lumayan seberapa banyak yang anda mahu pada bila-bila masa bermula dari sekarang tanpa sebarang kesukaran dan keraguan.

Kaedah mendapat klik secara automatik:-

Kaedah menjana pendapatan automatik adalah menjadi idaman setiap orang. Duduk berehat secara santai dan wang akan bertambah secara automatik. Anda amat bertuah pada hari ini kerana kami akan bongkarkan rahsia kejayaan Jutawanklik dan bagaimana anda juga boleh mengecapinya dengan mudah. Semua orang boleh melakukannya termasuk anda! Kaedah pendapatan automatik yang kami maksudkan adalah dengan hanya mengiklan (ruangan iklan dan panduan disediakan). Setiap kali iklan link anda diklik yang anda terima akan menjana RM0.10sen secara automatik dan anda juga menerima bonus RM10.00 bagi setiap penyertaan jutawanklik melalui link anda. Amat mudah dan berbaloi dan sesiapa sahaja boleh melakukannya.

Apa yang perlu dilakukan setelah mendaftar?

Setelah mendaftar anda menerima link jutawanklik anda (contohnya http://jutawanklik.com/nama_anda). Terus iklankan link anda ini diruangan yang kami sediakan untuk anda. Link anda ini akan diklik setiap saat oleh puluhan-ratusan-ribuan-jutaan manusia sesaat. Setiap klik anda menerima RM0.10sen tunai dan setiap keahlian baru jutawanklik melalui link anda,anda menerima bonus RM10.00 bagi setiap seorang. Ianya mudah, telus dan yang paling menyeronokkan semuanya adalah berjalan secara automatik 100% wang akan mengalir ke akaun anda tanpa henti secara automatik setiap saat amat lumayan dan sesiapa sahaja boleh melakukannya termasuk anda.


then
hati tergerak, maybe u should try this kind of bisness..
if its a liar business (bisness penipu)
dosa2 tu akan ditanggung oleh empunya bisness.. 

yang penting, pastikan diri ini jujur..
Ya Allah ya Tuhanku,, bimbinglah aku,, jauhilah aku dari perkara2 yang lari dari Jalan MU..

so.. join la.. so far so good, disebabkan kurang mempromote..
hehe, income lmbat la dapat (INGIN DITEGASKAN DISINI, DUIT LAMBAT DAPAT BUKAN TAK DAPAT!!)..
so.. pengajaran: tiap kerja perlu disertakan dengan usaha.. baru la Allah bagi rezki..
so.. kerja kerja kerja!!
hik hik hik


Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

AddToAny