*~..:: IkLan BerBayaR Beb - Maksudnya ini bisnes bukan main2 ::..~*








|

Jumaat, 12 Mac 2010

Peserta SERABUT CONTEST

RAKAN2!! MARI BANTU SAYA PILIH PEMENANG CONTEST NI!! 
Rujukan: http://fairyku-bebas.blogspot.com/2010/02/serabut-contest.html


Kriteria pemenang:
Gambar yang menetapi tema: SERABUT CONTEST
reason serabut yang paling hardcore.
ANTARA PESERTA2 YANG MANTAP2:


******************************************************
Nie gambar serabut sarah..Sarah tgh serabut sbb hp Sarah hilang...
geramnyer..masuk toilet tapi lupa ..pergi tgk dah takder....
akan segera dibeli sbb kalau menang leh topup free..

******************************************************


Kenapa aku serabut, sebabnya terlalu rindu pada keluarga dan especially bonda tersayang. Kerinduan yang tidak tertanggung lagi. Andai ditakdirkan aku menang, inginku topapkan handset bonda tercinta, bolehlah juga bermesej dengan aku di sini. Kedua aku serabut sebab cuaca panas di sini yang menyebabkan kulitku semakin mengering dan mengelupas. Hodoh rasanya diri ini bila melihat kulit yang semakin kasar akibat panahan sinaran matahari yang memancar terik ini.

Pucuk pauh delima batu
Anak Sembilang di tapak tangan
Anakmu jauh beribu batu
Hanya topap sebagai sandaran..

aminnnnnn..




******************************************************
IBU EMIR





Sebab ape serabut??

Sebab setiap kali kemas, semak balik, lepas tu elok, lepas tu semak balik... Macam tu la kalau ade anak yang sedang nak besar... tapi mak dia tak kurus kurus jugak.. mane tak serabut kan..

******************************************************

serabut x??serabut x???ckp la serabut...hehe..tgk gmbar pon x phm kan???or da phm..rasenye klau lynn x ceritekan knp serbut pon orang da tau sebabnye...dr gamba da menceritekan segala2nye...setiap manusia yg berkasih syg mahupun bercinta akan mengalami bnd yg same...pertengkaran,pergaduhan,selisih faham, kecurangan..itulah yg di gambarkan dalm picture kat atas tuh..hanye mereka yg mengalaminye jek tau macam mana serabutnye bile ade masalah percintaan.. bile serabut yg lelaki akan keluar..jlan2 dgn mmber atau tido...dorang akan anggap seperti tiada masalah..yg perempuan pulak...kebanyakknye akan menangis..itulah penangan masalah cinta..boley buat kite serabut...serba serbi x kene...hrummm

******************************************************

hehe, ape lagi, mari mengundi!! 

9 ulasan:

meera^da cute..*_* berkata...

aku pilih no 3...suke tengok budak serabutkan rumah...seyes kot penat kemas and bertambah serabut kalo dah kemas ruma cantik2 pastu tgk2 dah berserabut...i hate diz but i like diz...hahaha

JAI berkata...

Jap..nanti saya kaji ek..updated blogger terhebat

siput berkata...

siput pilih yg last...sbbnye siput pon prnah alami bnd neh...mmg serabut!!

Em's Family berkata...

boleh pilih diri sendiri ke. hahhaa... anyway thanks for listing us ya.. dapat top 4 ni pun dh cukup baik :)

ibu emir

Yana berkata...

Sy pilih No.3

juniza berkata...

Ju pilih no 1..sarah cian serabut sungguh tu...sbb ju pun pernah gak hilang hp mmg serabut beb..abis hilang semua no member

segalanyer kuterima... berkata...

kinah pilih no1 ....sarah

ipin berkata...

no 4!!!!!
alynn

alynn malynna berkata...

owhh..kne mengundi ke?
undi diri sendiri!!!hehehe..jom2 undi sy ok!!!thankz..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

AddToAny