*~..:: IkLan BerBayaR Beb - Maksudnya ini bisnes bukan main2 ::..~*








|

Rabu, 27 Januari 2010

Menangi Kamera Digital!!!



Contest to join~~
hehe, this one is like a slogan contest~ so lets check it out!

Tarikh Tutup : 23 Februari 2010

 Kenapa Mr Superman PERLU bagi kamera digital ini kepada saya?

  • Sy nk jd photographer Mr. Superman! sbb tu kena ada cam, kalo xde.. camne nk jalankan tugas?
  • Sebab saya mmg suka tangkap gambar~
(pantang dapat camera sape2 pun.. sure adade je gmbo yg ditngkap)
Gambar atas: jd bidan terjun jurucamera kat tempat sy praktikal GEMS)
  • walaupun saya suka tangkap gambar, tapi saya tiada camera..

(OH NOOOOOOOOOO)

Serabut pale ku sbb xde camera utk tngkap gambar momment2 yg menarik2...
Camera Handphone? da rosak.. just kuar blank hitam..
  •  kalau Mr. Superman bagi saya kamera digital..
dapat la ku asah skill ku untuk mengambil gambar berkualiti..

(trip naik kapal Ever United 2009 - bidan terjun opis)
hmm.. angel ni xbes la, patut badan saya ke kanan lagi supaya mereka macam pandang masa depan

(Safety Day PTP 2009 - bidan terjun lagiii)
ini.. yang kurang pe ek? alaa.. patut rendahkan badan baru lawa, same thing, badan ke kanan skek kut..

(Taklimat dan Pameran alam sekitar PTP-PTNJ 2009 - bidan terjun...)
huuu.. mimik muka pelajar kat belakang xbes la plak..

(Taklimat dan Pameran alam sekitar PTP-PTNJ 2009 - bidan terjun...)
Pencahayaan failed!!


 (Scientific Expedition ke Pulau Merambong - bidan xbertauliah lagi.. huu)
patut nye tangkap landskap aaaa




 (Scientific Expedition ke Pulau Merambong - bidan xbertauliah lagi.. huu)
Landskap la sepatutnya gmbo niii
  • Wish i had a camera to practice how to take a picture perfectly.. Sian MaMA ngan AyaH.. Gambo Family pun xde.. uuuu...  Tetiba.. Mr Superman datang menjelma..
  • HARAPAN SAYA BERSINAR KEMBALI!!! weeeeeeee

  • Saya perlu perlu perlu kamera untuk inrease skill saya.. disamping dapat la mengambil gambar kenangan di sekeliling saya (family, hidupan, environment, etc)..
  • hari raya..... balik kampung...... konvo.... aaaa!!! xde gambar rupanya!!!  T___T
  • Nak kamera....dah la skill macam hape.. apape kejadian plak terlepas begitu saje.. sementara mama ayah ada.. nak rakam kenangan manis together2..


3 ulasan:

*~ eLiEnZ 87 ~* berkata...

lalala
nape Mr Superman kate xleh komen ek

NGoNgexz berkata...

sajer jer dia tuh..hahaa

F I T berkata...

hi eh awak dah dapat hadiah untuk contest ni? apa cita? dapat hadiah pe?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

AddToAny